Spinderihallerne

NEXT GENERATION PROGRAM unge ml. 11-19 år


Dato og tid

Tirsdag d. 8. oktober 2019 kl. 16:00 til Tirsdag d. 10. december 2019 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 6. oktober 2019 kl. 23:00

Sted

Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle

Arrangør

Spinderihallerne
Tlf: +45 30 57 66 12
macha@vejle.dk

Elsker du at lave DIYs og designe dine egne ting? Drømmer du om at prøve at sælge dine ting på et rigtigt designmarked? Så kan du ansøge NEXT GENERATION forløbet, hvor du får hjælp og inspiration til at gøre din egen stand klar til Upcomers Designmarked i Spinderihallerne, den 7.-8. december 2019.

NEXT GENERATION er et mini-iværksætterforløb for unge mellem 11 - 19 år, primært fra Vejle Kommune. 

NEXT GENERATION på Upcomers Designmarked
Du får din egen stand på Upcomers Designmarked, hvor du udstiller dine produkter og laver skilte og prismærker på dine ting. Du møder andre unge, der ligesom dig elsker at lave deres egne designs og produkter. Det kan være at strikke, tegne, male, forme, hækle, sy, bygge og meget andet.


Next Generation udstillere
Ansøg om plads på NEXT GENERATION mini-iværksætterforløb 
Søg om en plads på NEXT GENERATION forløbet. Du får svar, når vi har vurderet om du er klar til at være med på Upcomers Designmarked. 

Udover at udfylde ansøgningen til højre, vil vi også gerne have tilsendt et par billeder af dine fine ting til macha@vejle.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

NEXT GENERATION mini-iværksætterforløb
Når du har fået en plads på NEXT GENERATION mini-iværksætterforløb inviteres du med til en række fede workshops, hvor du møder andre unge designere. Itch Box Studio og teamet bag Upcomers og  Spinderihallerne hjælper dig med:

  • at lave dit eget logo, og at finde ud af hvad der er specielt ved dine design og produkter
  • at tegne og producere dine egne skilte til din stand 
  • at finde på måder at pakke dine produkter ind i emballage (du bliver præsenteret for bæredygtige løsninger som fx upcycling)
  • at sætte priser på dine produkter
  • at få styr på det med betaling fra kunderne 
  • at se på hvordan du producerer dine produkter og om du kan bruge bæredygtige materialer og løsninger
Du får mulighed for at lave skilte, display mv i Spinderihallernes FabLab, og bruge vinylskærer og laserskærer. Du bliver også introduceret til, hvordan du hver tirsdag kan komme og benytte FabLab til at lave dine egne prototyper og udvikle nye designs, som du kan teste på markedet. 

Vi henter inspiration hos Fabrikanterne og glæder os til at de vil fortælle os mere om, hvad det vil sige at udstille og sælge sine ting igennem en butik.


PROGRAM

ANSØGNINGSFRIST 6. oktober deadline for ansøgning udfyldes online
WORKSHOP 1 den 8. oktober
kl. 16-20.00
Spinderihallerne, Vejle
FORÆLDRE INFOMØDE den 8. oktober
kl. 16.30-17.30
Spinderihallerne, Vejle
WORKSHOP 2 den 12. november
kl. 16-20.00
Spinderihallerne, Vejle
OPSÆTNING den 6. december
kl. 16-18.00
Spinderihallerne, Vejle
DESIGNMARKED den 7. og 8. december
kl. 10-16 (begge dage)
Spinderihallerne, Vejle
WORKSHOP 3 den 10. december kl. 16-20.00 Spinderihallerne, Vejle


Til forældre
Som forældre er du inviteret til informationsmøde, hvor vi taler om, hvordan du gør med de ting dine bærn sælger og de penge du får som indtægt i forhold b-indkomst mv.. Vi taler også med dine forældre om, hvordan de kan støtte jer i forhold til jeres interesse for at producere og sælge egne ting og design.

Hvad sker der efter Upcomers?
Den 10. december taler vi sammen om jeres oplevelser med designmarkedet. Vi snakker om, hvorvidt du har lyst til at være med i et VIP netværk for unge iværksættere, der lige som dig, brænder for at være kreativ og producere egne designs. Vi besøger Fabrikanterne og ser på muligheden for at prøve at udstille og måske sælge dine ting hos dem.

Hvad er NEXT GENERATION?
Du er den næste generation af unge entreprenører, der skaber din virkelighed/virksomhed mens du er ung. NEXT GENERATION mini-iværksætterforløb på Upcomers Designmarked er et samarbejde mellem Upcomers, ItchBox Studio, Spinderihallerne og Fabrikanterne.

Sammen skaber vi rum og netværk for unge der elsker at arbejde kreativt - det kan være at strikke, tegne, male, forme, hækle, sy, bygge og meget andet. Vi understøtter, motiverer og inspirerer unge mellem 11 og 19 år, der har en interessere for at skabe.

Med NEXT GENERATION mini-iværksætterforløbet, ønsker vi at give de unge et indblik i hvad der skal til for at realisere et projekt, en idé eller starte sin egen virksomhed, samt elementer omkring produktudvikling og herunder mulighederne for brug af bæredygtige materialer, upcycling, mv. De unge får gennem forløbet øget deres kendskab til iværksætteri udviklet og entreprenante kompetencer.

NEXT GENERATION mini-iværksætterforløb er en del af Vejle Kommunes satsning på at arbejde med og understøtte Entreprenørskab i folkeskolen og ungdomsuddannelserne. Herunder, at skabe en talentkultur og netværkstilbud til unge iværksættere.

OBS:
Inden du søger om en plads og stand på Upcomers "Next Generation program" skal du være opmærksom på følgende betingelser:
Når du er optaget på 'Next Generation' forpligter du dig på at deltage i:  
- Forberedelsesworkshop, 8. oktober og 12. november
- Opsætning og klargøring, fredag den 6. december
- Upcomers Designmarked, 7. - 8. december
- Opfølgningsworkshop, 10. december

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Spinderihallerne
Tlf: +45 30 57 66 12
macha@vejle.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Spinderihallerne
Tlf: +45 30 57 66 12
macha@vejle.dk