Spinderihallerne

TANKESTRØM: 2-dages iværksætterworkshop


Dato og tid

Torsdag d. 15. november 2018 kl. 09:00 til Fredag d. 16. november 2018 kl. 15:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 13. november 2018 kl. 23:00

Sted

Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle

Arrangør

Spinderihallerne
Tlf: +45 30576612
macha@vejle.dk

Tankestrøm er en to-dages workshop...
...for dig, der har en iværksætter i maven og en spirende idé. Måske drømmer du om at starte egen virksomhed og søger sparring på de første skridt eller måske er du allerede etableret iværksætter med et nyt produkt eller projekt, der skal sparkes igang.
På Tankestrøm iværksætter workshop kan du prøve dig selv og din virksomhed/idé af i professionelle, tværfaglige rammer.

Du får ...

Inspiration: 
Du vil møde to succesfulde iværksættere, som vil dele erfaringer fra deres personlige iværksætterrejser og holde oplæg om:

  • Hvordan kommer jeg i gang? - og hvordan gør jeg opmærksom på mig selv og skaber efterspørgsel efter mit produkt eller service?
  • Salg & Netværk - hvordan du aktiverer og gør dit netværk til en fordel i opstarten af din forretning, og hvordan du sikre balance mellem netværk og salg – altså skruer ned for kaffemøder og op for salget.
  • Kend din værdi/værdien af dit produkt fra start og få de første salg i bogen.
  • Sæt nogle mål, deadlines og hav modet til at tage springet 
Faglig og personlig indsigt:
Du arbejder med din idé og dine forudsætninger for at føre den ud i livet. Hvem er du, hvem kender du og hvilket marked bevæger du dig ud på? Hvad er kernen og værdien i den virksomhed du drømmer om? Hvordan lægger du en plan og kommer i gang?

Træning i at pitche din idé:
Du arbejder med at forme din idé, styrke din pitch overfor mulige samarbejdspartnere og teste den af i et professionelt forum, samt mulighed for at sparre og netværke med andre spirende iværksættere


Du vil møde...

Rasmus Benjamin, Arrogant Studio
Manden bag plakatvirksomheden Arrogant, har med sine 180.000+ følgere på Facebook knækket koden til at skabe et stærkt brand og community om sit produkt på de sociale medier.
Rasmus vil fortælle om sin rejse som iværksætter, og om hvordan han arbejder strategisk med sit indhold på forskellige platforme og har tiltrukket et svimlende antal følgere som led i sin online branding.
www.arrogantstudio.com/


 

Lena Boel, BOEL Brand & Business
Lena er selv en aktiv netværker og fortæller om, hvordan du udnytter mulighederne i dit netværk og får dit første salg. Hun hjælper dig med at stille skarpt på din værdi, sætte mål og få modet til at tage springet som selvstændig.
Lena er selvstændig på 2. år og har 15 års erfaring fra detail-, mode- og livsstilsbranchen inden for forretningsudvikling, ledelse og branding samt salg og markedsføring.
www.boelbrandbusiness.comLone Toftild
Specialkonsulent for iværksætteri ved Syddansk Universitet. Lone Toftild er underviser og facilitator på workshoppen. Lone har arbejdet med iværksætteri de seneste 10 år. Hendes faglige baggrund er en uddannelse som Cand. Merc. og Coach og har tidligere arbejdet i møbelindustrien i Danmark og Spanien.

 

Cæcilie Ø. Knudstorp
Projektkoordinator ved Syddansk Universitet. Cæcilie er facilitator på workshoppen og brænder for at hjælpe andre med at udvikle deres ideer. Uddannelsesmæssigt har hun en Cand.mag. i Religious Roots of Europe.Pris
225,- kr for forplejning, som dækker:
Dag 1 - morgenkaffe/te og frugt, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/te og kage.
Dag 2 - morgenkaffe/te og frugt, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/te og kage.

Frokostbuffeten er et udvalg af salater, suppe, brød samt en varm ret. Har du allergi bedes du oplyse det under kommentar ved tilmelding.

Tilmelding
Du bedes udfylde tilmeldingen til højre på siden. Din betaling og tilmelding til den 2-dages iværksætterworkshop er bindende. Bliver du forhindret mister du din betaling på 225 kr.

Program
Dag 1: torsdag 15. november, kl. 9.00 - 16.00
Dag 2: fredag 16. november, kl. 9.00 - 15.30
Se hele programmet her (åbner pdf)


Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Tankestrøm er en del af projektet Medstrøm, et tværkommunalt projekt med det formål at udvikle og styrke iværksættere i Syddanmark.

Læs mere på www.medstroem.dk og www.spinderihallerne.dk 
eller kontakt Majbritt Chambers på e-mail macha@vejle.dk eller telefon 30576612, hvis du har spørgsmål til workshoppen.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Spinderihallerne
Tlf: +45 30576612
macha@vejle.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Spinderihallerne
Tlf: +45 30576612
macha@vejle.dk