Spinderihallerne

Modeshow - arrangeret af 8. & 9. årgang i Vejle


Dato og tid

Tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 16:00

Sted

Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle
Denmark

Arrangør

Vejle Kommune Spinderihallerne
+45 30576612
macha@vejle.dk

Kom med når 8. & 9. årgang fra Englystskolen har arrangeret og inviterer til modeshow i Spinderihallerne. Eleverne har designet og produceret deres egne 100 sneakers, som du kan se i action, når de viser outfit til konfirmation og Blå Mandag.

Ud over showet vil du opleve //
 • en fed aften med masser af input og inspiration, hvor du kan deltage i lodtrækning om fede præmier.

 • spændende workshop med KarlsKicks, som laver customs på sko. Karl fortæller, maler og viser hvordan du selv kan customize dine sko. Det er muligt at købe enkelte ORBIZ sneakers, som er customized.

 • ORBIZ sneakers - designet af de unge fra Englystskolen i samarbejde med Moth Designværksted. Der er kun produceret 100 stk. i størrelse 36-46, og de sælges på aftenen til 100 kr i rabat.

 • Kåring af den bedste salgs- og markedsføringskampagne for ORBIZ ved Danske Bank.

Lodtrækning om præmier
//
Hvis du vil deltage i det gratis modeshow og deltage i konkurrencen om fede præmier skal du tilmelde dig med navn og efternavn.

Hvem kan deltage //
 • Børn og elever i 5. til 9. klasse, forældre og søskende.
 • Dig der gerne vil opleve et modeshow arrangeret af elever.
 • Dig der er interesseret i at høre om elevernes oplevelser med at udvikle, designe og producere et produkt. Fonden for Entreprenørskab deltager også på aftenen.

Modeshowet er lavet af elever fra 8. & 9. årgang på Englystskolen i et samarbejde med Spinderihallerne og en række virksomheder. 

Cost:bart og Outfitters Bryggen hjælper med tøj til modeshowet.

BEMÆRK: Dørene åbnes fra kl. 18.00.

PRIS
Det er gratis at deltage. Spinderihallernes café er åbent, hvor du kan købe kaffe, sodavand, kaffe og kage samt aftensbuffet.

PARKERING
Det vil være muligt omkring Spinderihallerne og Kedelbygningen langs Bindeballestien, Aagade og Spinderigade samt ved daginstitutionen Børnehuset Mælkevejen, Nyboesgade 37 samt Vejle Kommunes parkeringsplads, Skolgade 1.

HVEM STÅR BAG MODESHOWET
Eleverne har arbejdet tæt sammen med en række virksomheder, som har hjulpet dem:

 • MOTH DENMARK - designer Sanne Moth har hjulpet eleverne med at udvikle prototyper og skabe deres helt egen sko design.

 • mindthefuture - har trænet eleverne i entreprenørskab og entreprenørskabmindsettet samt design-thinking og idé-generering.

 • Arrogant Studio - har trænet og introduceret eleverne til, hvordan man som iværksætter og virksomhed benytter sociale medier til at sælge og markedsføre sine produkter.

 • Costbart og Outfitters Bryggen hjælper med at finde tøj til modeshowet.

 • Englystskolen - har finansieret 50% af skoleprojektet. Støttet elevernes læringsproces og uvidst stor kreativitet ved at gå hele vejen i at introducere eleverne til iværksætteri og entreprenørskabets kunst. De er ikke stoppet ved idéen, men faktisk produceret 100 sneakers, som eleverne ligeledes skal lære at sælge og markedsføre.
 • Fonden for Entreprenørskab - har finansieret 50% af skoleprojektet.
Spinderihallerne - har hjulpet Englystskolen med at koble dem med en række virksomheder til skoleprojektet. Hjælper eleverne med at skabe deres første modeshow, som er en del af deres salg og markedsføring for ORBIZ-skoen. Det giver eleverne en virkelig oplevelse af at udvikle, designe og producere et produkt og skabe relationen til kunden og salget. 

Modeshowet er også med til at sætte øget forkus på vigtigheden af entreprenørskab i folkeskolen og den rolle erhvervslivets kan spille i samarbejdet med skoler og elever.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Vejle Kommune Spinderihallerne
+45 30576612
macha@vejle.dk